26 Ağustos 2011 Cuma

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu ile Günlük

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusuşahinnparadisegelenekselramazancoşkusu ile Günlük


şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu seo yarışmasında 26 Ağustos 2011'e geldik ve yarışma bitmesine 5 gün kaldı.Bu süre zarfında nelere yapılır bilinmez ancak; rakipler bir bir atağa geçti geride kalan kaybedecek.Hızını düşüren yine aynı şekilde sıralamadan düşecek gibi bir konuma geldik.
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu son dönemlerde yapılan seo yarışmalarından sadece biri olmakla birlikte bu yarışma sonunda isterseniz tatil yapabilir istersenizde aldığınız ödülün keyfinin çıkarabilirsiniz.

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu


şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu akla ilk geldiğinde hiç anlamı olmayan bir kelime olarak düşünüyorduk.Bu kelimeyi her gün kullan kullan artık TDK sözlüğünün en son sayfasına eklesek de orada köşede dursun diyeceğimiz bir duruma geldi.Bu kelimeyi hatta kelime bile diyemeyiz de Türkçe kullandığımızdan başk da bir şey diyemiyorum.

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu


şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu çok coşkulu geçiyor, şu anda a coşkusunu anlatamam o kadar coşkulu ki...
şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu, ramazanda çok çabuk geçti.Bu yarışmayla uğraşınca ramazan önceki yıllara göre daha çabuk geçti...

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu ; Bu yazı tamamen bilgilendirme amaçlıdır.İçinde yazılanları içinde yazanları dikkate almayın...


Hiç yorum yok: