12 Ağustos 2011 Cuma

Şahinn paradise sponsorumuz

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu seo yarışmasına katıldığım günden beri çalışmalarıma devam ettim.Boş zamanlarımda da elimden geldiğince parmaklarımın klavyeye basacağım kadar uğraşıyorum.Bu uğraşımın sonunda bir ödül alabilecek miyim ?images (259×194)

Yarışmaya katıldığım ilk günden beri bir hedefim var. Hedefi ne kadar yüksek tutarsak o kadar hedefe yakın oluruz.En azından bu yarışmaya girmek bir tecrübeydi,bir şanstı , olaya öyle bakmak da lazım.Bunlar şahsi görüşümdür, herkesin görüşü farklıdır.Görüşlere saygılıyım.

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu bu kelimede Google'nin 74.125.77.104 ip adresinden sıralama kontrol edilecek.Sıralama da o gün ilk 10'a giren kişiler, yarışma sahibinin belirlemiş olduğu ödül almaya hak kazanacaklardır.Bu ödül alanlar arasında olmam dileğiyle...

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu bir tatil köyünün sponsorluğunda düzenlendi.Bu tatil köyünün adı; ŞAH INN PARADİSE Tatil Köyü; Antalyadan bulunmaktadır.Ramazanda da burada isteyenler hem oruç tutup hemde ramazanda tatillerini yapabiliyorlar otel sizlere öyle bir olanak sağlıyor.

şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu seo yarışmasından aldığınız ödüller isteyene de tatil yapma imkanı doğuyor.şahinnparadisegelenekselramazancoşkusu seo yarışmasında başarılar diler.Sizlere Hayırlı günler diliyorum.

Şahinn paradise sponsorumuz

Hiç yorum yok: